Overzicht woningen te Koop bij LiveStyle Makelaar Almere

Inschrijven E-mail Zoekservice LiveStyle Makelaardij Almere
WELKOM bij LiveStyle Makelaardij AlmereDisclaimer LiveStyle Makelaar Almere
Privacy Statement LiveStyle Makelaar Almere
Foto's Haviklaan 5 Almere
Haviklaan 5 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Haviklaan 5 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Haviklaan 5 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Haviklaan 5 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Foto's Haviklaan 5 Almere
Omgevingskaart Haviklaan 5 Almere

L i v e S t y l e

P a s s i o n   f o r   L i v i n g

TERUG naar woningaanbod


FAVORIETEN toevoegen


REAGEER op deze woning

DELEN binnen uw netwerk

"Blijf op de hoogte van het meest interessante nieuwe woningaanbod binnen Almere en meld u nu aan."
GRATIS E-mail Zoekservice

Telefoon036 - 537 76 75  | 06 - 55 85 1115
E-mail:   info@livestylemakelaardij.nl

Wordt lid van de LiveStyle Fanpage op Facebook.
Voeg LiveStyle Makelaardij toe aan uw netwerk
Volg de nieuwstweets van @LiveStyleAlmere op Twitter.

Volg ons op

Facebook

Twitter

Linkedin

Copyright © 2017 LIVESTYLE
Disclaimer   I  Privacy Statement

Bekijk alle foto’s >>

In villapark Almere-Hout staat deze GOED VERZORGDE VRIJSTAANDE WONING op een royaal breed perceel van 731 m2, omringd door hout- en boswallen die voor bijzonder veel privacy zorgen. De bouw van deze woning wordt gekenmerkt door de combinatie van zadeldaken waardoor er in de woning verrassend veel ruimte is ontstaan door de schuin en hoog oplopende zichtbare dakhellingen.


Alle wanden en plafonds in de woning zijn in 2017 nieuw geschilderd en daar waar nodig voorzien van nieuw glad stuukwerk.

Volledige omschrijving >>

Alle kenmerken >>

Haviklaan 5

1343 BC

Almere-Hout,

Villapark Almere-Hout

Vraagprijs:  

455.000,--  k.k.

Deelnemer OPEN HUIZEN DAG
ZATERDAG 01 april 2017

U kunt de woning zonder afspraak bezichtigen van 11:00 tot 15:00 uur.

Overig inpandig

ca.   21  m2

Gebouwgeb. buiten

ca.    7  m2

Externe bergruimte

ca.    9  m2

      731 m2

4 kamers, 5 mogelijk

Bestaande bouw

ca. 547 m3

ca. 150 m2

1998

Vrijstaande villa

Perceel oppervlakte

Aantal kamers

Bouwvorm

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Soort woonhuis

Omschrijving


In villapark Almere-Hout staat deze GOED VERZORGDE VRIJSTAANDE WONING op een royaal breed perceel van 731 m2, omringd door hout- en boswallen die voor bijzonder veel privacy zorgen. De bouw van deze woning wordt gekenmerkt door de combinatie van zadeldaken waardoor er in de woning verrassend veel ruimte is ontstaan door de schuin en hoog oplopende zichtbare dakhellingen. De woning beschikt over een zeer ruime hal, grote en vooral ook hoge living, keuken, bijkeuken, garage, 3 slaapkamers en 2 badkamers. In de directe omgeving vindt u uitgestrekte bossen met wandel- fiets- en ruiterpaden. Tevens grenst het villapark aan de 27-holes golfbaan. Ongemerkt bevindt u zich heel centraal ten opzichte van de uitvalswegen naar de A6 en A27.

Indeling:


Entree

Via de brede oprit komt u bij de overdekte entree en komt u door de luxe voordeur binnen in de zeer royale hal. Van hieruit heeft u toegang tot o.a. de living, de garage, het toilet, de garderobe, de meterkast en via de open hardhouten trap naar de eerste verdieping.

Alle wanden en plafonds in de woning zijn in 2017 nieuw geschilderd en daar waar nodig voorzien van nieuw glad stuukwerk.


Toilet

Het ruime toilet is voorzien van een vrij hangend closet met inbouwreservoir en in de hoek is ook nog een fonteintje geplaatst. De wanden zijn rondom tot het plafond betegeld.


Living

Door de schuine dakhellingen van het zadeldak zijn de hoogoplopende plafonds ontstaan en zal de living als zeer volumineus ervaren worden. De inpandige erker geeft u een uniek buiten gevoel. Hierdoor is de buitenruimte een verlengstuk geworden van de zeer royale living en heeft u fraai uitzicht op de zonnige tuin en de aangrenzende boswal. Rondom zijn alle wanden en plafonds keurig voorzien van nieuwe verflaag. Het raam in de achtergevel geeft een fantastisch weids uitzicht over uw groene tuin en woonomgeving. Door een brede sparing in de binnenwand heeft u direct toegang tot de aangrenzende halfopen keuken.


Keuken

Direct naast de living is de halfopen keuken gesitueerd. Vanuit een praktisch oogpunt is de vloer hier afgewerkt met vloertegels en zijn de wanden wederom netjes afgewerkt en nieuw geschilderd. Het nodige daglicht ontvangst u door de grote raampartij in de achtergevel waardoor u tevens zicht hebt op de royale tuin. De deur naast de keuken biedt u toegang tot de bijkeuken, garage en tuin. De inbouwkeuken staat opgesteld in een L-opstelling met een vrijstaande kookunit. Het kunststof werkblad met waterkering is gecombineerd met blank gelakte houten paneeldeuren. In het werkblad is een 1 ½ RVS spoelbak en een 5-pits gaskookplaat geplaatst met daarboven een moderne ATAG afzuigschouw. Voorts beschikt u hier over een inbouw magnetron, een volledig geïntegreerde vaatwasmachine en een hoge inbouw koel- vriescombinatie met 3 lades. De vele onder- en bovenkasten bieden u veel wenselijke bergruimte.


Bijkeuken

Achter de keuken is de bijkeuken gesitueerd welke u uiteraard vanuit de keuken kunt benaderen maar ook vanaf buiten door de deur in de achtergevel of binnendoor via de garage. De bijkeuken is geheel betegeld en in de hoek is een praktisch werkblad met spoelbak, mengkraan en onderkasten geplaatst. Daarnaast treft u de aansluitingen voor de wasmachine en droogautomaat. In de hoek treft u de ketelruimte met een ATAG HR cv-ketel (is huurketel met bouwjaar 2015!) en de unit van de mechanische ventilatie. Aansluitend op de bijkeuken is de garage/inpandige berging gesitueerd.


Garage

De verwarmde garage van deze woning is keurig afgewerkt en eveneens voorzien van nieuwe verflaag. Hier treft u veel extra bergruimte. De garage ontvangt daglicht door het raam in de zijgevel en aan de voorzijde wordt deze afgesloten door een elektrische overheaddeur. Indien gewenst zijn diverse indelingsvarianten van de garage te bedenken. Zo treffen we thans in de laan de varianten; geheel als grote werkkamer of kantoor, deels werkkamer en deels ruime tweede bijkeuken of zelfs geheel benut als grote eetkamer. In veel gevallen is de garagedeur vervangen door een opgemetselde borstwering met een breed raamkozijn.


Verdieping


Overloop

Via de open hardhouten trap betreedt u de ruime overloop op de eerste verdieping. Deze ruime langgerekte overloop ontvangt veel licht door de brede raampartij boven de trap. U hebt de beschikking over een royale master-bedroom, 2 extra slaapkamers en 2 in grote variërende badkamers. Op de gehele verdieping is het behang verwijdert (2017) en zijn de wanden voorzien van glad stuukwerk, vervolgens is dit en de plafonds keurig geschilderd.


Master-bedroom (1)

Net als in de living vindt u ook hier de speels schuin oplopende plafonds welke de kamers een ruim accent geven. De deur met Frans balkon biedt daglicht, ventilatie en zicht op de woonomgeving. In de kamer kan eventueel ook nog een brede garderobekast opgesteld worden.


Slaapkamers (2 en 3)

Deze slaapkamers zijn eveneens rondom keurig afgewerkt. De kamers hebben beide een hoog oplopende dakhelling en de brede raampartijen bieden fraai zicht op de brede groene tuin en de woonomgeving. In de hoge tussenwanden zijn lichtpunten verwerkt.


Badkamer (1)

Deze is rondom tot het plafond betegeld en ontvangt daglicht door een speels rond kozijn in de zijgevel. De badkamer biedt u design radiator, een ligbad met thermostaatkraan en extra handdouche, een bidet, een badkamermeubel met geïntegreerde waskom, onder- en zijkasten, spiegel en verlichting.


Badkamer (2)

De woning is uitgevoerd met een tweede badkamer welke tot het plafond is betegeld en voorzien van rond raamkozijnen in de kopgevel. Hier kunt u (of uw gasten) gebruik maken van een douchecabine met hardglazen draaideur en thermostaatkraan, vrij hangend closet met inbouw reservoir, designradiator en een wasmeubel met geïntegreerde waskom, onderkast en spiegel.


Tuin

Deze woning is ideaal gelegen op een breed perceel van 731 m2 met aangrenzend de, voor deze wijk karakteristieke, brede hout- en boswal. De voortuin is ingericht met siergrind en diverse borders en hoge groene hagen t.b.v. wenselijke privacy. Voor de garage en de entree is een brede oprit met sierbestrating aangelegd met parkeermogelijkheid voor 2 á 3 auto’s.

Volgt u de paden langs de woning dan bereikt u brede en vooral groene achtertuin. Deze heerlijke tuin is speels ingericht met royaal breed zonneterras van sierbestrating en een groot lager gesitueerd gazon. Voorts is de tuin gevuld met een grote variëteit aan volgroeide planten, struiken en bomen. Langs de achtergevel zijn brede zonneterrassen aangelegd van waaruit u kunt genieten van de omliggende groene natuur. Ter plaatse van de zitkamer is het zonneterras deels overdekt. Ook beschikt u over een praktische buitenkraan.


Tuinhuis

Achter in de tuin treft u een houten tuinhuis. Dit tuinhuis (ca. 3,5 x 3,0 m.) is aan de voorzijde voorzien van een luifel en biedt veer extra bergruimte voor uw tuingereedschappen e.d.


Belangrijke kenmerken:
- Vrijstaande woning op een fraai breed perceel van 731 m2;

- Uiterst vrije gesitueerd in een door groen omgeven villapark;

- Goed onderhouden aan binnen- en buiten zijde;

- Alle wanden en plafonds nieuw (2017) geschilderd en deels voorzien van nieuw glad stuukwerk;

- Lichte inpandige erker in de zeer ruime living;

- Royale lichte living met hoog oplopend plafond;

- Ruime keuken met aangrenzende bijkeuken;

- 3 Slaapkamers;

- 2 Badkamers;

- Ruime garage en oprit geschikt voor 3 auto’s;

- Royale zonneterrassen langs de achtergevel en voor het tuinhuis;;

- Oplevering in overleg (kan spoedig!).

  

Kenmerken

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Entree, hal, trapopgang, toilet, meterkast, garderobe, living, keuken, bijkeuken, garage.

Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer 1, badkamer 2.

nvt

Indeling

Overig inpandig

ca.    21m2

Gebouwgeb. buiten.

ca.     7 m2

Externe bergruimte

ca.     9 m2

Volle eigendom

In overleg, kan snel.

B-label

Volledig geïsoleerd

CV-ketel ATAG 2015 (huur!)

CV-ketel ATAG 2015 (huur!)

Garage, eigen terrein

Inpandig

Tuinhuis, hout

Op het noordwesten

Voor, achter, opzij, rondom

2

2 badkamer

3 slaapkamers, 4 mogelijk

4 kamers, 5 mogelijk

731 m2

ca. 547 m3

ca. 150m2

1998

Bestaande bouw

Vrijstaande villa

Eigendoms situatie

Aanvaarding

Energielabel

Isolatie

Warm water

Verwarming

Parkeren

Garage

Schuur / Berging

Achtertuin

Tuin

Woonlagen

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

Aantal kamers

Perceel oppervlakte

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Bouwvorm

Soort woonhuis

OVERZICHT


OMSCHRIJVING


KENMERKEN


FOTOPRESENTATIE


OMGEVINGSKAART


WONINGBROCHURE (PDF)

Haviklaan 5 1343BC Almere

VERKOCHT