WELKOM bij LiveStyle Makelaardij Almere
Overzicht woningen te Koop bij LiveStyle Makelaar Almere
Werkwijze LiveStyle Makelaar Almere
Klanten aan het woord over LiveStyle Makelaardij
Waardebepaling LiveStyle Makelaar Almere
Veel gestelde vragen aan LiveStyle Makelaar Almere
Links en Downloads LiveStyle Makelaar Almere
Inspiratie voor het Interieur met LiveStyle Makelaardij
Inspiratie voor het Exterieur met LiveStyle Makelaardij
Contact LiveStyle Makelaar Almere
Inschrijven E-mail Zoekservice LiveStyle Makelaardij Almere
Disclaimer LiveStyle Makelaar Almere
Privacy Statement LiveStyle Makelaar Almere

Disclaimer LiveStyle Makelaar Almere
Privacy Statement LiveStyle Makelaar Almere

L i v e S t y l e

P a s s i o n   f o r   L i v i n g

Inspiratie voor uw Exterieur


Een huis bouwen is een grote kunst, maar het creëren van een groene buitenruimte die op een aangename manier de wisselende siezoenen weerspiegelt is niet minder belangrijk. Harmonische kleuren, moderne lijnen, ruimtelijke kwaliteiten, idyllische hoekjes, een vijver, bloemenpracht, een groep sierlijke bomen... uw huis verdient een mooie aankleding. Een buitenruimte met stijl, gebaseerd op uw smaak, die het hele jaar door een verrukking blijft door een steeds geschakeerd schouwspel van bloemen, blad en kleur, en dat alles gemarkeerd binnen een unieke vormgeving. Een groene woonwereld met een verantwoord landschappelijk en esthetisch cachet, tijdloos en functioneel, een plek waar het heerlijk is ontspannend te vertoeven, weg van de overhaaste sleur, alleen bezinnend in stilte, tijdens een barbeque met vrienden, al badend in een zwembad, als kind ravottend op het gazon,.......

Wij hopen dat u hier voldoende inspiratie op doet voor het creëren van uw eigen LiveStyle.

Copyright © 2018 LIVESTYLE Makelaardij o/g    I   Disclaimer    I   Privacy Statement

Borek

Bekijk uw tuin als een verlenging van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Daarvoor bent u bij Borek op het juiste adres!

Dick Beijer Tuinkunst

De ontwerpen van Dick Bijer kenmerken zich door een sobere, strakke en symmetrische vormgeving. Een ongebonden losse beplanting benadrukt de heldere belijning. Uitgangspunt bij elk tuinontwerp is de architectuur van het huis. De basis bestaat altijd uit grote vlakken die zijn omkaderd door harde materialen. Er is minimaal een terras.

Annapart
Annapart ontwerpt, produceert en verkoopt eigentijdse teakhouten buiten- en binnenmeubelen, alle items zijn voorzien van eigen label. Annapart staat garant voor duurzaam, comfortabel en tijdloos. Absolute topkwaliteit, mooi door eenvoud. De teakmeubelen van Annapart zijn zeer solide en kunnen dus elk seizoen buiten op het terras of in de tuin blijven staan en behoeven praktisch geen onderhoud. De collectie is zeer eigentijds en er kan snel op een bepaalde behoefte van de klant worden ingespeeld, door de korte lijn, van boom tot eindproduct in Indonesië naar magazijn en showroom in Nederland. Innovatie is een sterk punt!

Bogarden

Bogarden is het adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen uitgebreide en sfeervolle collectie tuinmeubelen, parasols en accessoires voor uw terras.

Acanthus Kwekerij
n de landelijke Betuwe ligt de Heerlijkheid Mariënwaerdt. Aan de rand van dit eeuwenoude landgoed vindt u Acanthus, een kwekerij van kuip- en oranjerieplanten. De historische omgeving biedt rust en ruimte. De kwekerij ademt de sfeer uit van ware liefde voor het vak gecombineerd met de allure van de mediterrane.

Jurgen Smit Tuinen

Het ontwerp vormt de basis. Dit komt tot stand na uitgebreid overleg tussen u en Jurgen. U en uw gezinssituatie staan hierin centraal. Daarna komen overige factoren als omgeving, kleurstellingen en plantgebruik aan de orde. En uiteraard het budget, dat u daarvoor beschikbaar heeft. Samen met de expertise en kenmerkende eigen stijl van Jurgen wordt een volwaardig plan aan u voorgelegd.

Livium

Livium biedt als exclusief importeur van Louvretec™ uit Nieuw-Zeeland een compleet programma horizontale en verticale aluminium louvre systemen. De systemen sluiten naadloos aan op vrijwel elke architectuurstijl en blinken uit in esthetisch en functioneel design. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de professionele montage maken de keuze voor een louvredak van Livium tot een duurzame investering. Alle systemen zijn verkrijgbaar in meerdere afwerkingen en kleuren en zijn uitgerust met Somfy™ home motion componenten.

De Liemieten Kwekerij
Een inspiratiebron voor tuinliefhebbers

De Limieten is meer dan een kwekerij. Door de gebundelde krachten van de kwekerij, hoveniersafdeling en tuinontwerpster kunnen zij uw complete tuin verzorgen: van advies en ontwerp, tot aanleg en onderhoud.

Veldzigt

STOER, SOBERCHIQUE, SFEERVOL. Veldzigt binnen & buiten is gelokaliseerd in een voormalige bloemenkas die wordt omringd door een enorme tuin. Als u op zoek bent naar spullen om uw woonomgeving te verfraaien, dan is Veldzigt een waar paradijs. In de bloemenkas zijn een tiental sfeervolle ingerichte kamers te bewonderen, elk met een eigen stijl en karakter. Buiten vindt u in de verschillende tuinkamers exclusieve en decoratieve beplanting, tuinmeubelen, lantaarns en potterie. Een ontdekkingsreis, zo is een bezoek aan Veldzigt nog wel het best te omschrijven.

Stijl Tuinen

Uw tuin is vooral de plek om, even weg van de drukte, in alle rust en vrijheid te genieten. Buiten kokkerellen met vrienden of familie. Een goed gesprek met een wijntje onder een verlicht bladerdak. Of even loungen en lekker wegdromen. Maximaal genieten en zo weinig mogelijk onderhoud. Een doordacht ontwerp is de basis van een stijlvolle, verzorgde tuin die bij u past. STIJLTUINEN ontwerpt en realiseert tuinen, privé en zakelijk, in heel Nederland maar ook daarbuiten. De ontwerpen zijn voor heel verschillende situaties, zoals patio’s, binnenhofjes, daktuinen, stadstuinen of tuinen rondom villa’s en landhuizen. Maar altijd met een duidelijke signatuur, een hoge kwaliteitsbeleving en een goede weerspiegeling van uw persoonlijke wensen. Zo voelt u zich direct thuis.

Starline
Op zoek naar de parel in uw tuin? Met de vele mogelijkheden van Starline, vindt u altijd een buitenzwembad dat aansluit op uw wensen. De mogelijkheden variëren van een vinylester Monoblock en Starline Combi, een Folie zwembad, een houten tuinzwembad, tot een prachtig elementenbad, Starline Modular. Het aanleggen van een zwembad kan binnen 2 weken gebeurd zijn. Ook kunt u zelf uw zwembad bouwen met systemen van Starline. Een zwembad kopen is voor bijna iedereen mogelijk. Zelfs met een relatief kleine tuin en een beperkt budget is de gedachte aan een privé zwembad helemaal zo gek nog niet.

Tuin Speciaal

Tuinspeciaal is een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van hardhouten constructies en decoraties. Door de grote vraag naar totaaloplossingen werkt Tuinspeciaal nauw samen met architecten, aannemers en hoveniersbedrijven maar ook particulieren weet Tuinspeciaal te vinden.

Wolterinck

Binnen en buiten met elkaar laten vergroeien, waardoor de lijnen van het tuinontwerp prachtig aansluiten op het interieur. Het is die Wolterinck filosofie die zorgt dat elk ontwerp een basis creëert die in elk jaargetijde groen en inspirerend is. Ter aanvulling kunt u kiezen voor seizoensdecoratie die de specifieke schoonheid van het jaargetijde in uw buiten benadrukt. En u heeft een ruime keuze aan terrasmeubilair van internationale topmerken.

Nadat het totaalconcept en de indeling van uw tuin zijn ontworpen, kunt u gerust de volledige aanleg aan Wolterinck toevertrouwen. Wolterinck’s garden & Landscape team ontwerpt zowel voor particulieren als bedrijven. In binnen en buitenland. Altijd met respect voor oorspronkelijke details, door karakteristieke elementen te behouden en nieuwe facetten toe te voegen. Met als resultaat een eigenzinnige, hedendaagse uitstraling van uw buiten.

Martin Veltkamp Tuinen
Martin Veltkamp en zijn team realiseren in binnen- en buitenland tuinen die zorgen voor een intense beleving van rust. Kwalitatief hoogwaardige en luxueuze tuinen. Kenmerkend voor zijn stijl zijn de eenvoud van vorm- en kleurgebruik, duidelijke lijnen en heldere vlakken als ook ritme en balans. Combinaties van "non- kleuren" met aardetinten, contrast in textuur, puurheid en comfortabele luxe zijn terug te vinden in beplanting, meubilair, verharding, (erf)afscheidingen en accessoires.

Passie en vakmanschap kenmerken Martin Veltkamp Tuinen.

Deze pagina is continu in ontwikkeling en zall uitgebreid worden met nog veel meer interessante websites van woonwinkels.....

GardenDreams

Een groot deel van het assortiment van Gardendreams is op voorraad en daardoor kunnen wij zeer korte levertijden garanderen. Het team van Gardendreams heeft al jaren ervaring in de branche en beschikt over uitgebreide en gedegen productkennis. Door in te spelen op de markt en door een goede kennisoverdracht door Gardendreams, kunt u uw consument optimaal bedienen en adviseren.
Gardendreams is de leverancier en groothandel voor tuinproducten van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij leveren zowel standaard producten als producten op maat. Door de tuinproducten betaalbaar te maken voor iedereen, kan iedereen zijn eigen droomtuin realiseren. En dat is precies waar Gardendreams naar streeft.

AquaProjects

Aquaprojects is een begrip in de wereld van het aanleggen van zwembaden, sauna's en whirlpools. Van het ontwerp tot de bouw en natuurlijk het regelmatige onderhoud. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Vakkundig en zorgvuldig, voor een zorgeloze wellnesservaring. Zwemmen is gezond en geeft ontspanning. Onthaasting, gezond blijven, in conditie blijven, het vakantiegevoel bij u thuis! Ontspanningsruimtes zijn hot. Steeds vaker gebruiken mensen de mogelijkheid om thuis sfeervol te ontspannen met sauna, whirlpool en of zwembad. Ervaar de luxe van pure weldaad aan huis.

Design2Chill

Design2Chill 100% waterdichte loungemeubelen......
Design2Chill is trendsetter op het gebied van 100% waterdichte loungemeubelen. Inmiddels hebben we een zeer ruime trendy collectie van out- en indoor lounge sofa's, kenmerkend door hun unieke design en duurzame eigenschappen. Tijdens de ontwikkeling is er veel aandacht geschonken aan duurzaamheid en zitcomfort. Dit is terug te vinden in het vernieuwde waterafvoersysteem. Na een hevige regenbui droogt de sofa zeer snel op. De speciaal ontwikkelde stoffering is waterdicht en beschermt tegen vuil en vlekken.
Design2Chill staat voor exclusief design. Tevens zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en hebben we ruim 150 trendy kleuren en dessins in onze collectie dus voor ieder wat wils.

Mosterd Sierhekwerken

Mosterd Sierhekwerk is met ruim 25 jaar ervaring de specialist in het leveren van duurzaam sierhekwerk in de breedste zin van het woord. Ons hekwerk word geheel naar wens en op maat gemaakt. Ieder hekwerk ondergaat een optimale behandeling, wat staat voor kwaliteit. Naast de levering, montage en automatisering van hekwerk kunt u bij ons ook terecht voor het metselen van poortpalen en rollagen. Bij ons is geen enkel hekwerk standaard en u heeft bij ons de mogelijkheid een exclusief hekwerk te laten ontwerpen en vervaardigen. Wij beschikken over een uitgebreide showroom met daarin een grote diversiteit aan sierhekwerk en bijbehorende (tuin-)accessoires. U bent bij ons van harte welkom om vrijblijvend uw wensen met ons te bespreken en door ons geadviseerd te worden.

Volg ons op

Volg het laatste nieuws en het nieuwste woningaanbod op de LiveStyle Makelaardij Facebookpagina.

Facebook

Volg het laatste vastgoed nieuws en het nieuwste woningaanbod via de tweets van @LiveStyleAlmere op Twitter.

Twitter

Voeg de oprichter en eigenaar Frank Veenman van LiveStyle Makelaardij toe aan uw netwerk.

Linkedin

Telefoon036 - 537 76 75  | 06 - 55 85 1115
E-mail:   info@livestylemakelaardij.nl

Copyright © 2018 LIVESTYLE
Disclaimer   I  Privacy Statement