Overzicht woningen te Koop bij LiveStyle Makelaar Almere

Johannes Vermeerstraat 236 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Johannes Vermeerstraat 236 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Johannes Vermeerstraat 236 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Foto's Johannes Vermeerstraat 236 Almere
Omgevingskaart Johannes Vermeerstraat 236 Almere
Inschrijven E-mail Zoekservice LiveStyle Makelaardij Almere
WELKOM bij LiveStyle Makelaardij AlmereDisclaimer LiveStyle Makelaar Almere
Privacy Statement LiveStyle Makelaar Almere
Foto's Stopperknoop 6 Almere
Johannes Vermeerstraat 236 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Johannes Vermeerstraat 236 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere

L i v e S t y l e

P a s s i o n   f o r   L i v i n g

TERUG naar woningaanbod


FAVORIETEN toevoegen


REAGEER op deze woning

OVERZICHT


OMSCHRIJVING


KENMERKEN


FOTOPRESENTATIE


OMGEVINGSKAART


WONINGBROCHURE (PDF)

DELEN binnen uw netwerk

"Blijf op de hoogte van het meest interessante nieuwe woningaanbod binnen Almere en meld u nu aan."
GRATIS E-mail Zoekservice

Telefoon036 - 537 76 75  | 06 - 55 85 1115
E-mail:   info@livestylemakelaardij.nl

Wordt lid van de LiveStyle Fanpage op Facebook.
Voeg LiveStyle Makelaardij toe aan uw netwerk
Volg de nieuwstweets van @LiveStyleAlmere op Twitter.

Volg ons op

Facebook

Twitter

Linkedin

Copyright © 2017 LIVESTYLE
Disclaimer   I  Privacy Statement

Bekijk alle foto’s >>

Deze ZEER STIJLVOLLE ROYALE VILLA staat in een rustige villabuurt in de wijk Tussen de Vaarten. Deze Villa is zeer rijk gedetailleerd door verspringende gevels, diverse erkers, fraaie raampartijen, brede dakoverstekken voorzien van verlichting en aangebouwde garage voorzien van 2 openslaande deuren. Deze ruime villa biedt u een zeer royale tuingerichte living voorzien van sfeervolle haard, een ruime luxe woonkeuken, een praktische bijkeuken, ruime garage, werkkamer, 6 ruime in grootte variërende slaapkamers, 2 badkamers, 2 separate toiletruimtes, praktische berging en een zonnige sfeervolle tuin. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de .....

Volledige omschrijving >>

Alle kenmerken >>

Johannes Vermeerstraat 236

1318 JL

Almere-Stad,

Tussen de Vaarten

Vanafprijs:  

680.000,--  k.k.

Deelnemer OPEN HUIZEN DAG
ZATERDAG 30 januari 2010
U kunt de woning zonder afspraak bezichtigen van 11:00 tot 15:00 uur.

Overig inpandig

ca.   20 m2

Gebouwgeb. buiten

ca.    6 m2

Externe bergruimte

ca.    0 m2

516 m2

8 kamers

Bestaande bouw

ca. 800 m3

ca. 231 m2

2000

Vila, Vrijstaand

Perceel oppervlakte

Aantal kamers

Bouwvorm

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Soort woonhuis

Omschrijving


Deze ZEER STIJLVOLLE ROYALE VILLA staat in een rustige villabuurt in de wijk Tussen de Vaarten. Deze Villa is zeer rijk gedetailleerd door verspringende gevels, diverse erkers, fraaie raampartijen, brede dakoverstekken voorzien van verlichting en aangebouwde garage voorzien van 2 openslaande deuren.

Deze ruime villa biedt u een zeer royale tuingerichte living voorzien van sfeervolle haard, een ruime luxe woonkeuken, een praktische bijkeuken, ruime garage, werkkamer, 6 ruime in grootte variërende slaapkamers, 2 badkamers, 2 separate toiletruimtes, praktische berging en een zonnige sfeervolle tuin. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A27 en A6) evenals de scholen, winkels en openbaar vervoer.


Begane grond

Zeer ruime hal welke toegang biedt tot de garderobe, de meterkast voorzien van glasvezel, de bijkeuken, de toiletruimte, de werkkamer, de woonkeuken en de zeer royale living. De wanden (voorzien van lichtpunten), en het plafond zijn glad gestukt. Op de gehele begane grond ligt Portugees natuursteen met daaronder comfortabele vloerverwarming.

De toiletruimte is tot het plafond betegeld en voorzien van een vrij hangend closet met inbouwreservoir en breed fonteintje.

Via stijlvolle dubbele deuren betreedt u de ruime en lichte werkkamer. De wanden zijn glad gestukt en op de ramen zijn voorzien van stijlvolle shutters.

De praktische bijkeuken biedt veel extra bergruimte. Ook staan hier een extra koel en vrieskast opgesteld (ter overname). Een deur biedt toegang tot de garage.

De zeer royale verwarmde garage is voorzien van dubbele toegangsdeuren en nieuwe dakbedekking (2016). Op de vloer liggen vloertegels. De deur in de achtergevel biedt toegang tot de achtertuin. De ramen in de zijgevel zorgen voor veel wenselijk daglicht. Voorts treft u een spoelbak met kraan, de centrale stofzuig-unit en de verdeler van de vloerverwarming.


Via stijlvolle dubbele deuren betreedt u de royale luxe woonkeuken. De wanden zijn glad gestukt en de brede erker zorgt voor veel daglicht en biedt zicht op de zijtuin. De ramen zijn voorzien van stijlvolle shutters. Via een deur heeft u toegang tot de zijtuin.

De keuken (2014) van de luxe keukenleverancier “Keukenhuys De Tweede Kamer” is uitgevoerd met massief eiken fronten gecombineerd met een composiet werkblad. Voorts treft u een RVS BORETTI fornuis voorzien van 2 ovens en een 5-pits keramische kookplaat, een brede afzuigschouw met RVS afzuigunit, een SIEMENS inbouwkoelkast, een SIEMENS vaatwasmachine, een geïntegreerde composiet spoelbak en een Quooker. Tevens is er TV aansluiting aanwezig.


Via dubbele openslaande deuren betreedt u de zeer royale en lichte living. Deze is onderverdeeld in 2 zeer ruime zithoeken, één rondom de TV en één rondom de sfeervolle hout gestookte haard voorzien van stijlvolle zandsteen sierschouw. De wanden zijn glad gestukt en op de vloer ligt Portugees natuursteen voorzien van comfortabele vloerverwarming. De brede erker aan de achterzijde voorzien van 2 openslaande deuren zorgen voor veel daglicht en bieden zicht op de schitterende achtertuin. Rondom zijn elektrische screens geplaatst en deels zijn de stopcontacten geschakeld.


1e verdieping

Over de hardhouten open trap bereikt u de ruime overloop op de 1e verdieping welke u toegang biedt tot 4 in grootte variërende slaapkamers, 2 badkamers en de separate toiletruimte. De wanden zijn glad gestukt en op de vloer ligt een beuken parketvloer.

De zeer royale master-bedroom is aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van dubbele openslaande deuren welke toegang bieden tot het balkon, en van een eigen ruime badkamer en suite. In een brede nis bevindt zich een vaste kastenwand. Aan de voor- en zijkant van de woning zijn nog 3 in grote variërende ruime slaapkamers gesitueerd.


Via de master-bedroom bereikt u de ruime badkamer welke tot het plafond is betegeld en voorzien van vloerverwarming. U beschikt over een ligbad voorzien van thermostaatkraan en handdouche, een douchecabine voorzien van thermostaatkraan en regendouche, een breed wasmeubel voorzien van Belgisch hardsteen blad, 2 geïntegreerde RVS waskommen en brede spiegel met verlichting, en een vrij hangend closet met inbouwreservoir.

De 2de badkamer is aan de zijkant van de woning gesitueerd. Deze is eveneens tot het plafond betegeld. U beschikt hier over een douchecabine voorzien van hardglazen draaideur en thermostaatkraan en 2 wasmeubels voorzien van RVS waskom en spiegel. In een aangrenzende nis bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.


2de verdieping

Over de hardhouten opentrap betreedt u de overloop op de 2de verdieping welke toegang biedt tot 2 in grote variërende slaapkamers en een praktische extra bergruimte. De slaapkamers zijn zeer ruim dankzij de speels gevormde dakconstructie en beschikken over in totaal 5 VELUX dakramen. Op de vloer ligt een beuken parketvloer. In de praktische separate berging bevindt zich de mechanische ventilatie unit.


Extern

De zonnige tuin is zeer fraai aangelegd en ingedeeld met 4 zonneterrassen voorzien van sierbestrating en nieuwe kunststof vlonderplanken, centrale spiegelvijver, diverse borders met beplanting, buxushagen, beukhagen en 6 prachtige dakplatanen. Tevens beschikt de woning over diverse lichtpunten op de gevels, onopvallende screens en een buitenkraan.


Belangrijke kenmerken:

- rijk gedetailleerde stijlvolle villa;

- zeer royale tuingerichte living ingedeeld met 2 zithoeken en voorzien van brede erker en sfeervolle houtgestookte haard;

- prachtige luxe woonkeuken van de keukenleverancier “Keukenhuys De Tweede Kamer” (2014) en voorzien van brede erker;

- 6 in grootte variërende ruime slaapkamers;

- royale master-bedroom voorzien van badkamer en suite en openslaande deuren naar het balkon;

- 2 complete badkamers en 2 separate toiletruimtes;

- verwarmde garage voorzien van dubbele deuren, wateraansluiting en nieuw dakbedekking (2016);

- Portugees natuursteen vloer met comfortabele vloerverwarming op gehele begane grond;

- glad gestukte wanden nieuw gesaust 2017;

- stijlvolle binnendeuren voorzien van nieuw schilderwerk 2017;

- nieuw luxe deurbeslag 2017;

- begane grond (excl. living) en 2de verdieping voorzien van stijlvolle shutters;

- elektrische screens aan zuid- en westkant;

- nieuw alarmsysteem 2016;

- centraal stofzuigersysteem;

- buitenschilderwerk 2013;

- Aanvaarding: in overleg.

  

Kenmerken

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Entree, hal, werkkamer, woonkeuken,toilet, living, bijkeuken, garage.

Overloop, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer 1, badkamer 2, toiletruimte, trapopgang.

Overloop, slaapkamer 5, slaapkamer 6.

Indeling

Overig inpandig

ca.   20 m2

Gebouwgeb. buiten.

ca.     6 m2

Externe bergruimte

ca.     0 m2

Volle eigendom

In overleg

A-label

Volledig geïsoleerd

Stadsverwarming

Stadsverwarming

Garage en eigen terrein

Aangebouwd, steen

Inpandig

Op het zuidoosten

Voor, achter, opzij, rondom

3

2 badkamers

6

8

516 m2

ca. 800 m3

ca.2314 m2

2000

Bestaande bouw

Villa, Vrijstaand

Eigendoms situatie

Aanvaarding

Energielabel

Isolatie

Warm water

Verwarming

Parkeren

Garage

Schuur / Berging

Achtertuin

Tuin

Woonlagen

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

Aantal kamers

Perceel oppervlakte

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Bouwvorm

Soort woonhuis

Johannes Vermeerstraat 236 1318JL Almere

VERKOCHT