Overzicht woningen te Koop bij LiveStyle Makelaar Almere

Inschrijven E-mail Zoekservice LiveStyle Makelaardij Almere
WELKOM bij LiveStyle Makelaardij AlmereDisclaimer LiveStyle Makelaar Almere
Privacy Statement LiveStyle Makelaar Almere
Foto's Vijverbos 20 Almere
Vijverbos 20 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Vijverbos 20 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Vijverbos 20 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Vijverbos 20 te Almere wordt u aangeboden door LiveStyle Makelaardij Almere
Foto's Vijverbos 20 Almere
Omgevingskaart Vijverbos 20 Almere

L i v e S t y l e

P a s s i o n   f o r   L i v i n g

TERUG naar woningaanbod


FAVORIETEN toevoegen


REAGEER op deze woning

DELEN binnen uw netwerk

"Blijf op de hoogte van het meest interessante nieuwe woningaanbod binnen Almere en meld u nu aan."
GRATIS E-mail Zoekservice

Telefoon036 - 537 76 75  | 06 - 55 85 1115
E-mail:   info@livestylemakelaardij.nl

Wordt lid van de LiveStyle Fanpage op Facebook.
Voeg LiveStyle Makelaardij toe aan uw netwerk
Volg de nieuwstweets van @LiveStyleAlmere op Twitter.

Volg ons op

Facebook

Twitter

Linkedin

Copyright © 2018 LIVESTYLE
Disclaimer   I  Privacy Statement

Bekijk alle foto’s >>

Dit STIJLVOLLE LANDHUIS in KOLONIALE STIJL blinkt uit door zeer opvallende kenmerken: ca. 650 m2 woonoppervlakte en een vrijstaand gastverblijf van ca. 68 m2, volume ruim 2300 m3, 17 kamers, 2 woonkeukens, 9 slaapkamers, een praktijkruimte met wachtkamer, 4 badkamers, 5 toiletruimtes, 3 inloop garderobekasten en 6 maal inpandige berging/bijkeuken!!! Dit alles is volledige traditioneel gebouwd en staat prachtig gepositioneerd op een, op het westen georiënteerd, royaal perceel van 2.797 m2 in de prestigieuze villawijk Overgooi .....


Dit exclusieve object is tevens ideaal als woon-werkvilla of t.b.v. dubelle bewoning.

Volledige omschrijving >>

Alle kenmerken >>

Vijverbos 20

1358 EH

Almere,

Villawijk Overgooi

Vraagprijs:  

1.650.000,--  k.k.

Deelnemer OPEN HUIZEN DAG
ZATERDAG 01 april 2017

U kunt de woning zonder afspraak bezichtigen van 11:00 tot 15:00 uur.

Overig inpandig

ca.         m2

Gebouwgeb. buiten

ca.    43 m2

Externe bergruimte

ca.    67 m2

    2.797 m2

17 kamers, 9 slaapkamers

Bestaande bouw

ca. 2.363 m3

ca.  661 m2

2009

Vrijstaande villa

Perceel oppervlakte

Aantal kamers

Bouwvorm

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Soort woonhuis

Omschrijving


Dit STIJLVOLLE LANDHUIS in KOLONIALE STIJL blinkt uit door zeer opvallende kenmerken: ca. 650 m2 woonoppervlakte en een vrijstaand gastverblijf van ca. 68 m2, volume ruim 2300 m3, 17 kamers, 2 woonkeukens, 9 slaapkamers, een praktijkruimte met wachtkamer, 4 badkamers, 5 toiletruimtes, 3 inloop garderobekasten en 6 maal inpandige berging/bijkeuken!!! Dit alles is volledige traditioneel gebouwd en staat prachtig gepositioneerd op een, op het westen georiënteerd, royaal perceel van 2.797 m2 in de prestigieuze villawijk Overgooi.

Dit exclusieve object is ontworpen met twee zeer royale woonvleugels t.b.v. dubbele bewoning, woon-werkvilla of gewoon als één fantastisch ruime villa.

De villawijk ligt gunstig ten opzichte van de autosnelwegen A6 en A27 en wordt omringd door bijzonder veel groen en water. De directe woonomgeving bestaat voornamelijk uit soortgelijke hoogwaardige exclusieve villa's. De golfbaan in Almere-Hout bevindt zich in de nabijheid en ook Almere-Haven met haar gezellige haven en horeca zijn niet ver gelegen. 


INDELING:


Entree / Centrale hal

Door de dubbele entreedeur betreedt u de zeer royale gemeenschappelijke ontvangsthal.

De plafonds in de gehele woning zijn 2.80 m. hoog, alle wanden zijn glad gestuukt.

Geheel begane grond is afgewerkt met eigentijdse lichtgrijs gemêleerde vloertegels met daaronder comfortabele vloerverwarming als hoofdverwarming met elektronische temperatuurregeling per vertrek.

Centraal gepositioneerde gestoffeerde trap welke zich halverwege, op het bordes, splitst naar de linker en rechter vleugel. Indien gewenst kan de centrale hal en overloop gesplitst worden waardoor er twee volledig gescheiden wooneenheden ontstaan.

Vanuit de centrale hal toegang tot: tweemaal toiletruimte (1 en 2) met vrij hangende closets, inbouwreservoirs en fonteintje, een schoenenkast, een inloop garderobekast, de meterkast, de entree naar de praktijkruimte, living woongedeelte links en de living van het woongedeelte rechts.


WOONEENHEID LINKS (begane grond)


Living (1)

Zeer royale en lichte living met hoge raampartijen aan de zuidwest zijde. Ruimte voor royale zithoek met centraal gesitueerd een sfeerbepalende hout gestookte openhaard met zandsteen sierschouw. Daarnaast treft u en maatwerk kastenwand t.b.v. uw audio en tv installatie. Vanuit de living heeft u toegang tot de leefkeuken aan de achterzijde, de ruime lichte eetkamer aan de tuinzijde en de multifunctionele kamer (met thuisbioscoop) aan de voorzijde.


Slaapkamer (1) BG, thans thuisbioscoop

De grote kamer aan de voorzijde is in oorsprong bedoeld om eventueel later als extra slaapkamer op de begane grond te functioneren. Om deze reden is de ruimte extra voorzien van een praktische inloop berg- garderobekast en een eigen aangrenzende badkamer. Thans is hier een beamer en elektrisch projectiescherm geplaatst waardoor er een gezellige thuisbioscoop is ontstaan.


Badkamer (1) BG

Deze is geheel betegeld met moderne glanzende witte wandtegels met op de vloer lichtgrijze vloertegels. Voorts beschikt u hier over een design radiator, een vrij hangend closet met inbouw reservoir, een bidet, een breed wasmeubel met geïntegreerde waskom, 2 brede lades en 2 lichtpunten links en rechts van spiegel en een inloopdouche met brede afvoerdrain en thermostaatkraan.


Eetkamer

Centraal tussen beide woongedeeltes is de ruime eetkamer gesitueerd welke heerlijk veel daglicht ontvangt door de twee lichtstraten in het plafond. Over de gehele breedte is een maatwerk kastenwand met grote schuifdeuren geplaatst.

Door de openslaande deuren in de achtergevel betreedt u het overdekt terras en zeer royale achtertuin.


Keuken (1)

Aan de achterzijde treft u de ruime leefkeuken welke middels twee schuifdeuren wordt gescheiden van de living. Deze is praktisch ingedeeld met een 3 m. lang werkeiland met brede lades en een bar aan de andere zijde, een 5 m. lange wandopstelling van 70 cm diep en een tweede hoge wandopstelling met hoge servieskasten.

Qua apparatuur kunt u gebruik maken van een RVS 1 ½ spoelbak met keukenkraan en Quooker, MIELE inductiekookplaat, MIELE wok brander, ITHO RVS afzuigschouw, MIELE volledig geïntegreerde vaatwasmachine, hoge MIELE koelkast en vrieskast, MIELE stoomoven en een MIELE hete luchtoven.

Via een schuifdeur bereikt u de naastgelegen bijkeuken en de openslaande deuren bieden zicht en toegang tot de fraai aangelegde tuin.


Bijkeuken met wijnkast

De aangrenzende bijkeuken biedt praktisch veel extra bergruimte. Tevens treft u hier de aansluitingen voor wasmachine en droogautomaat. De naastgelegen extra berging ontvangt geen daglicht dus ideaal te benutten als wijnkast.


WOONEENHEID LINKS (verdieping)


Overloop / gang

Via de overloop bereikt u de was- bergruimte en de afsluitbare gang naar de 2 slaapkamers aan de voorzijde, de zeer royale master-bedroom aan de achterzijde, de badkamer en de separate toiletruimte.


Slaapkamers (2, 3 en 4)

U beschikt over een zeer royale master-bedroom met dubbele openslaande deuren naar het dakterras. Het dakterras biedt een weids uitzicht op de woonomgeving en de heerlijke tuin. Voor extra comfort is de kamer voorzien van airco. In de hoek treft u een doorgang naar de naastgelegen inloop garderobekamer.

De slaapkamers aan de voorzijde worden thans benut als ruime hobbykamer en extra kleedkamer. Beide kunnen natuurlijk benut worden als slaapkamers. De hobbykamer is eveneens voorzien van comfortabele airco.


Badkamer (2)

Deze ruime badkamer is afgewerkt met hoogglans witte wandtegels en grijze vloertegels en is ingericht met een design radiator, een wasmeubel met brede waskom en onderkast, een spiegelkast en een inloopdouche met thermostaatkraan.


Toilet (3)

Deze extra ruime toiletruimte is voorzien van een vrijhangend closet met inbouwreservoir, een bidet en een fonteintje met onderkast.

Het geheel is wit betegeld en op de vloer liggen lichtgrijze vloertegels.

fonteintje


Was- bergkamer (1)

In deze technische ruimte treft u de Daalderop lucht-water warmtepomp Combinair 2.5/24/33 welke op zeer energiezuinige wijze uw water verwarmt. Daarnaast is er ook nog een Daalderop CV ketel met boiler type combi-load 100 geplaatst. Ook is hier de omvormer van de 3 zonnepanelen geplaatst. Overigens bied het dak voldoende ruimte aan zeer veel zonnepanelen!


WOONEENHEID RECHTS (begane grond)


Living (2)

Ruime en lichte living met geheel andere uitstraling dan de living aan de linkerzijde. Ook hier lichtgrijze vloertegels met comfortabele vloerverwarming als hoofdverwarming. Centraal tegen de buitengevel is de moderne hout gestookte openhaard gesitueerd.

Via twee dubbele openslaande deuren bereikt u de eigen tuin met terras.

Aan de voorzijde van de living is een halfopen studeer- werkhoek gecreëerd welke ook als tv-hoek functioneerd. Door de 2 schuifdeuren betreedt u de zeer royale moderne woonkeuken.


Woonkeuken (2)

Zeer riante woonkeuken met enerzijds de luxe inbouwkeuken en anderzijds een royaal opgestelde eettafel. De dubbele openslaande deuren naar de tuin en het terras benadrukt het gevoel van de woonkeuken. Op de vloer liggen zwarte natuursteenlook vloertegels en de wanden zijn glad gestuukt. Moderne inbouwkeuken in L-opstelling met centraal gesitueerd een ruim spoeleiland. De keuken is uitgevoerd met hoogglans witte fronten gecombineerd met een natuursteen werkblad. Alle keukenapparatuur is van MIELE zoals een hoge inbouwkoelkast, een hoge inbouwvrieskast met 6 lades, een stoomoven, een oven/magnetron-combinatie, een volledig geïntegreerde vaatwasautomaat, een extra brede heteluchtoven, een inductiekookplaat, een extra wokbrander en een brede RVS afzuigschouw. Rondom treft u veel bergruimte in kasten en brede lades.


Bijkeuken (2)

Aangrenzend aan de keuken is een ruime bijkeuken gesitueerd. Hier treft u bijzonder veel ruimte voor voorraden en extra koel- of vrieskasten.


Praktijkruimte

De voorzijde van deze wooneenheid is ingericht als ruime praktijkruimte en is vanaf buiten middels eigen entree en vanuit de hal te bereiken. De vloeren zijn met lichtgrijze vloertegels betegeld en voorzien van vloerverwarming.

De ontvangst- wachtruimte is ingericht met kleine zithoek en een balie. Achter de balie treft u de eigen toiletruimte welke wit betegeld is en uitgevoerd met vrijhangend closet en fonteintje.

De praktijkruimte ontvangt prettig veel werklicht door de hoge ramen. Wanden zijn glad gestuukt en in de hoek treft u een wandmeubel met werkblad, spoelbak met kraan, close-in boiler en onderkasten.

Indien gewenst kan uiteraard ook hier een slaapkamer op de begane grond gecreëerd worden.


WOONEENHEID RECHTS (verdieping)


Overloop

Vanuit de centrale hal, over de gestoffeerde trap bereikt u de overloop aan de rechter zijde. De gehele verdieping is voorzien van zachte vloerbedekking. Vanaf de overloop, met royale vide, heeft u fraai zicht op de ondergelegen ontvangsthal. Voor uw veiligheid zijn er brandslangen geplaatst in de hal beneden en boven op de overloop.


Slaapkamers (4, 5, 6 en 7)

Aan de voor- en zijkant zijn 3 in grootte variërende slaapkamer gesitueerd welke thans door kinderen benut worden. Allen zijn uitgevoerd met zachte vloerbedekking.

De royale master-bedroom is aan de achterzijde gesitueerd en eveneens voorzien van zachte vloerbedekking alsmede een praktische inloop garderobekast en een eigen aangrenzende badkamer.


Badkamer (3)

Deze is geheel voorzien van glanzende witte wandtegels en zwarte vloertegels. U beschikt hier over een breed wasmeubel met twee geïntegreerde waskommen en spiegelkast, een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een inloopdouche met thermostaatkraan en hardglazen draaideur.


Toilet (4)

De toiletruimte is afgewerkt met witte wand- en zwarte vloertegels. Er is een vrij hangend closet met inbouwreservoir en een fonteintje geplaatst.


Badkamer (4)

De kinderen hebben in de rechter vleugel de beschikking over een eigen badkamer. Ook hier zijn de wanden wit betegeld en de vloer zwart. Er is voorzien in een wastafel met spiegelkast, een designradiator en een inloopdouche met thermostaatkraan en hardglazen draaideuren.


Was- bergkamer (2)

In deze ruime waskamer treft u de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Tegen de wanden kunt u diverse bergkasten plaatsen. Ook hier treft u een Daalderop lucht-water warmtepomp Combinair 2.5/24/33 welke op zeer energiezuinige wijze uw water verwarmt. Daarnaast is er ook nog een Daalderop CV ketel geplaatst. Voorts ie hier ook de mechanische ventilatie unit geplaatst.GASTENVERBLIJF

Achter op het perceel, en in de zelfde moderne koloniale stijl als het woonhuis is er een ideaal ruim gastenverblijf opgetrokken. Deze kan benut worden voor het verblijf van uw gasten, voor uw kinderen, diverse feesten, atelierruimte of gewoon als extra veel bergruimte. Aan de buitenzijde geniet u van een groot overdekt terras, een brede veranda over de gehele breedte en een eigen tuin aan de achterzijde. Ook kunnen uw gasten zelf de tuin betreden en parkeren door de dubbele elektrische poortdeuren aan de zijkant van het perceel.

Door de dubbele toegangsdeuren betreedt u de centrale hal. Links is de zitkamer/atelierruimte gesitueerd en rechts de ruime slaapkamer. De hal en zitkamer zijn betegeld en in de slaapkamer ligt zachte vloerbedekking.

Tussen deze ruimtes in treft u een ruime inpandige berging en een separate toiletruimte. Deze is voorzien van gladde wanden gecombineerd met mozaïektegels op vloer en ombouw. Er is een vrij hangend closet en meubel met waskom geplaatst.

In een kast treft u de NEFIT CV-ketel welke het gastverblijf voorziet van warm water en verwarming.


EXTERN

De villa staat fraai centraal gesitueerd op een zeer ruim perceel van 2.797 m2 met een op het zonnige westen gerichte achtertuin. De tuin is rondom ingericht met diverse groene tuinkamers met vele zonneterrassen. E.e.a. is met elkaar verbonden door sierbestrating paden en langgerekte gazons. De borders zijn voorzien van sierbomen en struiken omlijnd door buxus, taxus en laurierhagen. Door de hoge groene hagen rondom geniet u van bijzonder veel privacy. Rechts achter het gastenverblijf treft u een diverse speeltoestellen voor de kinderen alsmede een klein voetbalveldje. Centraal achter de woning is het heerlijk vertoeven op het ruime overdekte terras. Rondom de villa beschikt u over diverse buitenkranen en lichtpunten en ook is er voorzien in een programmeerbare sproei installatie.

Aan de voorzijde wordt de tuin afgesloten door elektrische dubbele entreepoorten en loophek voorzien van intercom. Hierachter treft u acht parkeerplaatsen. Het gastenverblijf beschikt oven een eigen entree met dubbele elektrische poortdeuren en twee parkeerplaatsen.


BELANGRIJKE KENMERKEN:

- zeer royale exclusieve villa in koloniale bouwstijl;

- villa met centrale ontvangsthal en 2 separate woonvleugels;

- IDEAAL VOOR DUBBELE BEWONING;

- separaat groot vrijstaand gastenverblijf;

- woonoppervlakte ca. 650 m2 + gastverblijf ca. 68 m2;

- totaal volume van ruim ca. 2.300 m3;

- totaal 17 kamers, 9 slaapkamers;

- 2 woonkeukens, 4 badkamers, 6 toiletruimtes;

- 3 inloop garderobekasten, 6 inpandige berging/bijkeuken;

- 2 elektrische dubbele poortdeuren en 10 parkeerplekken;

- praktijkruimte met wachtruimte;

- intern en extern volledig voorzien van elektronische beveiliging met video bewaking;

- gehele woning uitgevoerd met anti inbraak veiligheidsglas;

- bouwjaar 2009.

  

Kenmerken

Begane grond

Eerste verdieping

Gastverblijf

Entree, hal, garderobekast, toilet 1, toilet 2, living 1, keuken 1, bijkeuken 1, berging, eetkamer, slaapkamer 1, inloopgarderobe, badkamer 1, living 2, tv-kamer, keuken 2, bijkeuken 2, wachtruimte, toilet 3, salon.

Overloop, slaapkamer 2, inloopgarderobe, dakterras, slaapkamer 3, slaapkamer 4, badkamer 2, toilet 4, tech. ruimte, wasruimte, slaapkamer 5, inloopgarderobe, badkamer 3, slaapkamer 6, slaapkamer 7, slaapkamer 8, badkamer 4, toilet 5

Hal, tuinkamer, toilet 6, slaapkamer 9, berging, terras.

Indeling

Overig inpandig

ca.           m2

Gebouwgeb. buiten.

ca.      43 m2

Externe bergruimte

ca.      67 m2

Volle eigendom

In overleg.

Voorlopig A-label

Volledig geïsoleerd

CV-ketel Daaderop, warmtepomp

CV-ketel Daalderop 2009

10 parkeerplaatsen

..

Vrijstaand gastenverblijf

Op het westen

Voor, achter, opzij, rondom

2

4 badkamer

9 slaapkamers

17 kamers

2.797 m2

ca. 2.363 m3

ca.    661 m2

2009

Bestaande bouw

Vrijstaande villa

Eigendoms situatie

Aanvaarding

Energielabel

Isolatie

Warm water

Verwarming

Parkeren

Garage

Schuur / Berging

Achtertuin

Tuin

Woonlagen

Aantal badkamers

Aantal slaapkamers

Aantal kamers

Perceel oppervlakte

Volume

Woonoppervlakte

Bouwjaar

Bouwvorm

Soort woonhuis

OVERZICHT


OMSCHRIJVING


KENMERKEN


FOTOPRESENTATIE


OMGEVINGSKAART


WONINGBROCHURE (PDF)

Vijverbos 20 1358EH Almere

VERKOCHT